5:e dagen

Nu är det måndag igen.
Var helt säker på att jag skulle vara jättetrött imorse när klockan ringde för idag började jag 6 eftersom jag är halvdagar på Kost idag och imorgon men det gick jättebra att stiga upp och nu har jag äntligen lärt mig att alla mat ska vara klar kvällen innan.

Igår blev det Sri Lankan Chicken till middag gott och hett samma till dagens lunch.
Blev först bjuden på frukt men tackade nej och seda på dagens andra möte på muffins, de såg goda ut men även här kunde jag motstå frestelsen. Jag hade ju faktisk med mina hembakade skorpor.

Idag gjorde jag Yoghurtmarinerad kyckling, skulle dock ha gjort lite annorlunda så det blev kyckling och äggröra till middag resten av kycklingen blir morgondagens lunch.

Ska göra abborre till middag imorgon samt till onsdags lunch.
Onsdag är sista dagen i attackfasen så nu går man och småplanerar på vad man ska äta nu när man får blanda in grönsaker.

Nä nu kanske man ska ta och göra nått annat.

Trevlig kväll4:e dagen

Idag är det fjärde dagen på Dukandieten.

4 av 7 dagar i attackfasen. Det går riktigt bra, bakat ett typ av matbröd och skorpor som passar bra som mellanmål.

Har tittat runt på Dukan-forumet och hittat spännande recept som jag ska testa.
Om tre dagar är det dags att få börja äta även lite grönsaker.

Igår cyklade jag upp en sväng på Willys, de hade extra pris på räkor men tyvärr var dem slut så det fick bli en annan sort. Gick från Willys till Plantagen och köpte två färgglada ljung samt två batteridrivna ljus till gravlyktor som jag tänkte vi kunde sätta ut på gravarna till jul. När man köpte två ljus så fick man välja på två tabletter eller en duk, tog duken man kan ju om inte annat ha den som pris i nått lotteri.

Idag ska vi åka en sväng till Maxi, då får jag väl köpa det jag glömde igår.

Det känns i kroppen att man ställt om klockan.Dagens Mia: Vi behöver absolut inte älska alla människor, men det är bra att ha en regel för hur vi pratar om någon som inte är närvarande och kan försvara sig.


Dukandieten

Nu har jag börjat med en ny diet, ska se om man klara av den.

http://dukanmetoden.se/

Om man snabbt ska sammanfatta dieten så går den ut på att man ska äta mycket med proteiner.

Det är min första dag och hittills så har det gått bra förutom att hon som stekte middagsköttet körde det för lite länge i ugnen att det var segt....

Imorgon är det fredag då kanske man får lyxa till med lite räkor =)

Ha en trevlig kväll.

LilySlim Weight loss tickers


RSS 2.0