Söndag

Då är snart helgen slut.
I fredag gjorde jag inte så mycket, cyklade med S till Thai-Supermarket och handlade lite sedan cyklade jag hem och tog det lugnt.

Lördag hade jag jour på jobbet så jag cyklade upp och var avlösare för fika och lunch sedan cyklade jag ner till stan träffade H och vi gick med i Prideparaden.
Kollade om jag behövde upp på jobbet ingen men det var lugnt.

Jag och H gick och hämtade valsedlar och diskuterade lite hit och dit över hur man ska rösta. Vi tog oss en promenad genom valstugorna och jag kan säga att det var en enda bla alla dessa politiker som hejade och det var en från vänsterpartiet resten verkade upptagna med att prata med varandra.

Vi tog oss en glass innan vi skildes åt.

Idag så blev jag påmind att mitt fadderbarn fyller år på tisdag vilket jag helt glömt bort så jag cyklade ner till stan för att fixa lite till det.
I tunneln till stan var det fullt av glassplitter som vanligt, hann bara till ICA-Bågen då jag upptäcker att jag glömt börsen så det var bara att trotsa tunneln och cykla hem igen.
Tillbaka till stan tog jag cykelbanan över E12.
Skickade iaf ett halsband, armband, läppglans mm till henne.

När jag skulle hem så cyklade jag ÖK men där håller de på bygga om så det är guppigt, cyklade via OK till konsum sedan hem och efter dessa cykelbanor var det oxå massa glas, har som aldrig förstått varför man måste kasta sönder flaskorna?

Nu har jag förbrett inför tvättning imorgonbitti behövde inte komma in kl 7 så då kan jag ju köra några tvättmaskiner.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0