17/8

Ja då var det måndag igen och jag har börjat jobba.
Har haft semester i 3 veckor men skulle nog behöva mer men som tur jobbar jag bara 4 dagar den här veckan är nämligen ledig fre och mån då vi ska åka på de 2 sista utställningarna för i år i Norge.

Semestern började med att jag flög ner med Karro till Sthlm, planet blev försenat så vi kom inte fram till Farsta förrens kl var 23 tror jag, det var sent iaf.

På fre tog vi det lugnt var ner på centrum i Farsta bla. sedan åkte vi till Tumba och sov i husvagnen eftersom vi skulle på hundutställning i Lida dagen där på. Det blev så att vi sov resten av Sthlms vistelsen där oxå.
Det gick bra på utställningen tycker jag. Alla fick ettor och Boggie blev 2:a bästa hane och bästa veteran samt BIS a:a av veteranerna.
Sedan åkte vi till Farsta och åt Nennes födelsedagsmiddag, vi firade henne då eftersom vi inte skulle vara där den dagen hon fyllde år.
På måndagen var jag och Karro in till City, gick i affärer och sedan var vi och såg Män som hatar kvinnor innan vi åkte tillbaka.
Tisdagen var vi i Farsta och på centrum. Jag fixade presenten till Jennies nye son Ebbe.

Onsdagen åkte jag själv in till city eller först till Västermalms gallerian för att besöka min favorit affär Oil & Vinegar.
Sedan blev det China market och en teaffär, upptäckte på vägen dit att Kicki´s inte fanns kvar. 

På torsdagen packade vi ihop och åkte till Märsta där jag och Karro tog buss till Arlanda som körde värsta småvägarna runt omkring, trodde aldrig att vi skulle komma fram. Sedan checkade Karro in och jag visade henne gaten och så tog jag efter en stund bussen tillbaka för Karro sa att hon klarade sig själv.
I Märsta igen så satt jag mig i bilen och vi körde mot Vårgårda och Special utställningen.

Ja det var början av min semester återkommer men resten senare.
Är lite trött.

Ha det


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0