Tankar

Hade som tänkt stiga upp tidigare idag dvs på en lördag för att börja med mina promenader men så hörde jag att det regnade. Då blev jag bara trött och somnade om.
Steg upp vid 8.30 och åt frukost sedan vid 10 så gick jag ner till stan tänkte att jag skulle titta efter nån topp att ha på medlemsfesten, hittade en snygg klänning/tunika på Ginatricot men tyvärr hade den konstig passform eller är det jag som är konstigt byggd? Gick vidare och köpte knästrumpor på HM tycker att de är bra att ha för då slipper man ta långkalsonger så fort. På Lindex hittade jag en rosa bandet tröja som jag oxå köpte.

Handlade lite mat och frukt innan jag gick hem.
Sedan har jag väl inte gjort så mycket.

För att komma till överskriften tankar så läste jag på vk.se att en kille hade tagit sig upp på en tågvagn och fått 16000 volt i sig så jag undrar när ska alla dessa som gör detta lära sig att det är farligt.

Sedan har jag tänkt mycket på att folk inte kan cykla eller gå på rätt sida. När jag var liten fick man gå trafikskola finns den fortfarande? En annan sak angående trafik är: att många bilister inte kan blinka när de ska svänga. Skärpning.

Ytterligare en sak är alla hundägare som inte vet hur man ska rasta sin hund.
1. Man ska ta upp efter hunden.
2. Tycker att man ska ha hunden kopplad om man vet att man kan möta andra hundar.
3. Rasta inte hunden genom att släppa ut den ur bilen och sedan så sätter du dig i den och kör iväg. Tänk på att hunden då kan få panik.
4. Lämna inte din hund ensam utan att kolla om den står och skäller och irriterar grannar.


Nä nu får jag sluta och klaga och göra nått bättre.

Minnet är duglighetens sigill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0