Snart midsommar

Vad har hänt?
I fredags åkte jag till min syster eftersom kommunikationerna här i norr i är de bästa.

Lördag åkte vi 6.15 till vännäs eftersom vi skulle jobba på utställningen, väl där fick vi först frukost. Tur att jag kollade brödet för det ena innehöll havre och man vill ju inte bli dålig. Efter frukosten fick vi våra västar samt lite info.
Vi gick till insläppet och träffade Veterinären Patricia som guidade oss om hur vi skulle kolla vaccinationen. Det gick väldigt bra.
Gick sedan för att kolla lite på shappisar.
Träffade IB och det är alltid lika trevligt. Hälsade på Johanna och hennes mamma.
Hejade på Annette som jag sagt till att jag inte skulle komma. För henne gick det väldigt bra 2:a bästa tik med CK och Cacib.  Hälsade på lite fler shappisfolk, vissa träffade jag även i insläppet.
Träffade Birgitta och Eivor. Pratade lite med dem.
Gick och jobbade igen innan det var dags för shappisarna att visa upp sig och det blev som man hade förutspått.
Efter utställningen åkte vi tillbaka till Syrran och hennes man hade fått låna en maskin som kunde värma upp poolvattnet så det blev ett dopp men det var kallt från början men det blev bättre.

På söndagen blev det en slappar dag, tog bussen hem kl 13, det var kanske tur att vi inte åkte in till vännäs för att titta på söndagen för när jag kom dit med bussen så stod regnet som spön i backen.

Nu har man jobbat två dagar. Idag var jag och åt lunch med inst. för kostvetenskap sedan fick vi varsin sommarpresent och var en bok som de bara hade valt efter titeln som beskrev en lite, min blev "Du är en av oss" av  Vera Efron. Det känns skönt att de tycker att man är en av dem fastän jag inte är anställt hos dem.

På denna vecka är det bara imorgon kvar sedan åker vi till Gällivare för utställning på fredag och som det nu verkar så kommer det att regna hela dagen inte alls kul men tur att vi har köpt en bur.

TREVLIG MIDSOMMAR!!!


I brist på bröd äter man limpa.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Hallilå!Är utställningen i Gällivare på fredagen? :-) Då ska Tervarna oxå ut och vänstervarva, och Tarass lilla systerdotter Humlan ska dit och debutera i officiella sammanhang. Du som är go å gla får gärna gå dit och peppa matte Karin. ;-)Ha en underbar midsommar!

2008-06-18 @ 21:56:28
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0