Vad har hänt?

I onsdags var jag först och gick på stan med min systerdotter K och kikade i affärer hon hittade tillslut ett fint linne.
Sedan mötte vi upp H och hennes sambo, vi gick och åt på subway. Tycker väl inte att det är nån höjdare längre. Efter att ha ätit färdigt träffade K en kompis de skulle gå och se BWO vi andra gick till bion för att se Narina, Prins Caspian.

Kan ju säga att det var en hyfsad film men den hade nog varit lite bättre om inte det hade varit suddigt till och från under hela filmen. Först var det på höger sida sedan byttes det till vänster så på slutet satt man bara och väntade på att det skulle bli suddigt igen. Vi och flera med oss gick och klagade som tur fick vi nya biljetter till valfri film. Så ni som tänker att gå och se den filmen i Umeå välj inte Salong 4.

På torsdag var jag och köpte en klänning som jag tyckte var fin men provade den inte för jag tog den stl jag brukar ha. Sedan var S och klippte sig så där köpte jag mer schampoo för balsam ingick och jag betalade 149:- för båda som egentligen skulle ha gått på lite över 300:- det blev även en pincett med lyse.

Idag var jag och S på stan igen och jag lämnade tillbaka klänningen för det var som att ta på sig en säck, den hade inga former alls. Köpte några toppar istället.

Imorgon åker jag till min syster och kommer tillbaka på söndag.


Hoppet om kommande förmåner dränker minnet av dem man haft, mot allt förnuft.


Kommentarer
Postat av: Ida

JAg har planer på att se den filmen =) Det går upp och ner med viktmiksandet. Tyvärr inte så mycket enr som jag hoppats... =S

2008-07-09 @ 17:03:01
URL: http://kidassticksida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0