Snö

Det började snöa igårkväll och det har ännu inte slutat. Det hade ju som varit lugnt om det bara snöat men det blåser oxå och det är riktigt kallt vissa stunder.

Har varit och haft årsmöte med facket idag. Blev bjuden på lunch men det var ingen höjdare det bästa var salladsbuffé, maten var smaklös.

Sedan gick jag och S på stan hittade inget med henne mer än middagsmat som blev en kycklingsallad. Efter att ha sagt hejdå gick jag på Akademibokhandeln för att kolla lite rea hittade en bok som var rea men som inte tillhörde bokrean.

image76

Kombinera mat & vin av Jens Dolk.

Gick vidare på Ohlsons tyger och köpte ett röd blommigt tyg som jag tänkte sy en kappa av till vardagsrummet. Det kommer dock inte att bli som alla andra kappor utan den kommer att bli smalare pga att jag sett Design Tomas and Simon och de har flera ggr sagt att man ska släppa in ljus i rummet  genom att inte ha lika långa kappor om man nu ska ha det men eftersom det inte ser så snyggt ut med bara längder blir det en smalare kappa.

Trottsade sedan vädret och gick hem men jag hade nästan tänkt ta bussen men då tänkte jag på att jag åt godis på mötet så jag behövde verkligen gå hem.
Har nu ännu en gång bestämt mig för att jag inte får köpa hem godis el kakor. Får köpa frukt istället.

Ja vad som hände på jobbet idag orkar jag inte ens skriva om utan det är nått man bara blir irriterad över så det får stanna på jobbet. Måste som börja tänka så att allt som händer där stannar där och jag får inte heller ta med mig jobb hem så som att planera och tänka på hur man ska lägga upp jobbet det får jag klara av där och inte här hemma för jag får inget ut av det.

För ett tag sedan ringde min läkare och berättade att hon skulle skicka remiss till röntgen så att de får kolla upp min nacke ordentligt.

Köpte en orkidé igår den ser lite annorlunda ut
image77


Hej hopp

Träna din tunga till att säga "jag vet inte" , på det att du inte må bli insnärjd i falskhet.

vilken dag

Ja då har jag varit på undersökningen som jag väntat på men samtidigt gruvat mig för eftersom man skulle bli stucken. Så från att vara säker på att jag skulle ha
image73

dvs en förträningen av nerven i handleden  så fick jag veta att så var det inte utan det är ett
image74

Ja som han nu trodde så har jag ett diskbråk på 7:e nackkotan. Det kom han/läkaren (från Ryssland) framtill efter att ha stuckit mig 10-15 ggr med en elektronnål dvs en nål med ström i och det gjorde ont och det gjorde oxå ont när de undersökte nervernas hastighet på ett stället vid armvecket gjorde det så ont att jag höll på att dö.

Så nu skulle läkaren skicka ett svar till min läkare då han skulle föreslå att jag skulle få besöka en sådan
image75

För att se om det är ett diskbråk och hur det ser ut.

Hade mycket hellre haft Carpaltunneln.

Igår hade jag en trevlig em och kväll.
Träffade först mina vänner O & B som var på besök från Helsingfors vi var och köpte en födelsedagspresent till en gemensam kompis, vad kan jag inte skriva här för jag vet inte om du läser det.
Sedan gick vi till Café Göteborg där vi träffade en annan M. Hade aldrig varit där förut men vi har pratat om att gå dit nångång med jobbet. Beställde en sallad och var jätte god med bulgur, fetaost, hummus, bröd, honung mm.
Vi pratade om dittan och dattan och tiden gick. O & B:s parkeringstid var på väg att ta slut så vi lämnade stället och jag visade dem snöskulpturerna och fick en försenad födelsedagspresent, TACK.
Vi sa hejdå och sedan gick jag hem. Trevligt att träffa er allihopa.

Nu ska jag ta och se lite på GE-galan och sedan blir det nog en tidig kväll eftersom jag känner mig trött det tog på ganska mycket att göra denna undersökning och samtidigt få veta att jag kanske har diskbråck i nacken, det är ju nått som man verkligen inte vill ha. Mamma har diskbråck och det är inte kul.

Nä ha det

En halvlärd är värre än en olärd.

Äntligen har de kommit!!

image72
Sopsamlare

Har alltid varit för annorlunda och snygga sopkorgar på stan.
Tror att dessa verkligen kan få barn att slänga sitt skräp i denna samt att de ser till att föräldrarna gör det samma.
Det enda problemet är alla dessa människor som inte kan låta bli att förstöra saker.

Hej hopp

Ett gott hopp är mera värt än en usel ägodel.


Så vart det söndagskväll igen

Ja då var det snart dags för jobb igen =(

Har som inte gjort så mycket i helgen igår gick jag och hämtade ut ett paket som jag fått från "mormor" och Anki sedan tog jag en sväng upptill konsum träffade en ga lärare som undrade om jag inte vill börja jobba som kock igen på Harry´s? Sa då till henne att jag skulle undersöka mina handleder på tors och sa att det kunde ju höra av sig till restauranghögskolan och se om det var nån där som kanske skulle kunna vara intresserad.

Sedan gick jag hem och såg lite mer skidskytte och väntade på att klockan skulle bli melodifestival.
Ja vad ska man säga om den? Undrar hur man egentligen kan ta ut vissa bidrag som den om kebabpizzan den var ju värdelös. Tyckte ju att Ola och Sanna skulle gå vidare men det blev ju som det blev.

Idag har jag bara legat och slöat känns det som men jag har haft migrän, hade ju som tänkt mig ut i det fina vädret men det gick bara inte fick ligga med filten över ögonen för att lugna ner migränen.

Imorgon ska jag äta lunch med S och sedan efter jobbet ska vi gå till stan.

Tisdag har jag möte med brf.
Sedan kommer O och B och hälsar på nåndag denna vecka. Ska bli trevligt att se dem igen.


Hej hopp

Hoppet om kommande förmåner dränker minnet av dem man haft, mot allt förnuft.

delfinal 1

Ja vad ska man säga?

Hur kan Christer Sjögren gå vidare? Det måste bero på alla som är kär i honom för låten var inte bra. Tycker att han ser ut som en sluskgubbe som gillar ung halvnakna flickor.
Sedan tyckte jag inte heller om Amy Diamond den låt var inte så bra.

Hade velat se E-typ & The Poodels samt Velvet i final.
Att Sussie Tapper gick till andra chansen kan jag inte förstå men hon fick väl röster pga sig sjukdom.
Brandur var faktiskt bra men den låten skulle nog inte kunna slå i Eurovision.

Annars så mår jag inte riktigt hundra. Har nyst hela dagen och nu har jag börjat får ont i halsen så jag har druckit lite whiskey. Har inte tid och råd att bli sjuk.


Ska nog snart ta och gå och sova för att bli friskare.

Fredag

Vaknade imorse och kände hur skönt det var att det var lördag och att man fick sova vidare, kollade lite tvärt på klockan och såg att den var 04.43 kom då på att det var fredag så det var bara att stiga upp. =((

Veckan har väl varit ganska så lugn inte gjort så mycket, jobbat, fixat lite till brf som jag lovat. Igår bestämdet vi oss för att fara och träna på tisdag det blir kanske free power dance, måste komma igång och röra på döfläsket.
Hoppas att det blir bra väder i helgen så man gå ut på en långpromenad.

Frågan hur min frisyr blev ska ni väl få se men tänk då på att jag fotat mig själv.
Önskar ju att man kunde få til frisyren precis så som man hade den när man lämnade salongen men det kan man ju som glömma.
image70

Skulle ju skriva lite här igår men tyvärr blev det ju inte så när datorn vad seg.
Såg QX gaygalan och ibland vill man bara byta kanla speciellt när det var uppträdande av Danny och Therese. Usch så dålig hon var från början det var falskt så in i norden.
Hade gärna sett att Peter Jöback hade vunnit fler priser.

Ser framemot imorgon vid den här tiden då det är första delfinalen i melodifestivalen.
Får väl blogga och recensera det.

Hej hopp

RSS 2.0