fredag & lördag

Fredag var jag och åt kräftor med en kompis, det var kul.
Vi pratade en massa. Tillslut blev det så att vi tittade i ga skolkataloger.
Cyklade hem i mörkret så nu är det dags att ta fram lyset.

Lördag var vi och handlade på maxi medan vi var där började det spöregna som tur att man inte gick dit iaf.
Kom på att jag inte hade nått att ha på mig till kvällen så jag och min kusin cyklade ner till stan och gick i affärer. Hittade tillslut en svart kjol på HM som passade så det fick bli den.
Vi handlade lite att äta fastän vi skulle äta buffé kl 20 och det var tur för den var inte så himla god men den dög.
Tur att man inte är som hon som satt vi bordet bredvid som satt och sa att det var det äckligaste hon ätit om och om igen. Det var pinsamt att höra henne. Om ni undrar så var vi på schlagerbuffén.
Vid 22 fick vi gå ner i källaren. Vi gick runt en stund innan vi satte oss och tittade på folk och jag vet inte men vissa var för uppklädda medan andra hade mjukisbyxor och värst av allt var ju alla som hade för små kläder.
Tillslut vad det dags på Magnus Carlssons uppträdande och det var väl egentligen det vi var därför att se. Han berättade iaf att han skulle släppa en ny skiva 17 november samlingsskiva. Det var ett kort men bra uppträdande. Hade med mig kameran men det blev inte så himla bra bilder....


Nä nu är det väl bara att ta och packa alla saker man ska ha med sig på jobbet imorgon.

Det korta, om det är gott, är dubbelt så gott.Vilken hundras är du?

Har gjort svt:s test och jag är följande hundras:Mops
Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad

Testet

deppad

Vad man blir deppad av detta väder.
Man skulle bara vilja dra täcket över sig och somna om när man vaknar på morgonen men man stiger upp som vanligt och packar sig i väg.

Imorgon ska jag iväg med Bm och träna på IKSU, det blir styrketräning. Måste komma ihåg att strecha noga efteråt annars får jag problem med knänet igen.
Avslutar dagen där med att vaxa benen. Får hoppas att de är bättre än vad de som jag var hos sist.

Var och hämtade ut 2 paket idag.
Ett med 3 kokböcker,  vet jag är lite konstig som köper en massa kokböcker men det är som en drog. Jag måste som ha alla Jan Hedh böcker och nu har det kommit ut ännu en.
Det andra paketet var från HM med några topar och sedan en kofta utan ärm.

Nä nu ska jag packa i ordning allt som jag ska ha med mig imorgon.

Om vi inte själva hade några fel skulle vi inte ha så stort nöje av att märka dem hos andra.


Sallad?

Träffade min kusin E på stan idag. Jag funderade på vad jag skulle äta till middag, vi gick och kollade sushi men det är dyrt här i stan så efter många om och men så gick vi och köpte varsin sallad på sandy´s.

Men det var inte alls mycket i den förpackningen, tycker de var ganska så snål sedan var det lite bruna blad i min. Det var skal i vitlöksdressingen.  Så jag kommer nog inte att köpa nån fler sallad där.

Jag slocknade efter maten och sov nästan 2 timmar men det kanske inte är så konstigt när man få städa upp sitt område efter att ha haft vikarie där. Labben på 2 våningar som i vanliga fall tar 1 timma tog idag 3 timmar. Golven var inte tagna ordentligt så det var det som tog tid.
Tycker det är verkligen dåligt av dem som är inne under sommaren och inte gör sitt jobb.

Imorgon ska vi iaf gå på IKSU och träna, hoppas att det inte är så mycket med folk.

Ett förstånd är bra, med två är bättre


Uppdatering av sommaren

Har nu för första gången varit på Skansen, man får nästan skämmas att man aldrig varit där förut med tanke på hur många gånger jag varit i Sthlm.

Lägger in några foton så ni får se vad vi såg.
Var där med min bror och hans familj.


Babyapor som leker

Björnar

Älg som dricker ur vattenspridaren

Fisk

Jordekorre

Kackelackor, tur att de via instängda

Krokodiler

Surikat

Ödlor eller vad de nu heter

Ormar

Påfågel

Sköldpaddor

Spindel


Leonard

Mer om semestern kommer vid tillfälle.

Var och en är barn av sina verk.


RSS 2.0