Måndag

Ja då var det måndag igen...snart helg?

Idag har jag vägt mig igen och jag som trodde att jag skulle ha gått upp i vikt eller så skulle jag stå stilla men som tur hade jag gått ner 0,7 kg. Snart har jag gått ner till mitt första del mål.
Har börjat dricka mycket mer med vatten för det gör att man känner sig mer mätt men det gör ju även att man får springa på toa oftare men å andra sidan så får man röra på sig mer.

Ikväll ska jag äta upp resterna från min grillade kyckling, färsk potatis, paprika och turkisk yoghurt med paprikakrydda.

På tors har de Afro Power Dance klockan 19 i Vänortsparken men jag vet inte om jag törs gå dit. själv.
Ingen som vill följa med?

Imorgon ska jag grilla med lottakåren och på ons har vi styrelsemöte för brf.

Nä nu ska jag kolla om det finns nått roligt att göra.

Ha det

Sjuk på riktigt

Oj nu har jag verkligen blivit sjuk på riktigt som gav mig ut på en 4,42km:s lång promenad med både gång och jogging i Spöregn. Jag hade på mig min knallgula regnrock och ett par lite mer vattentäta byxor som halkade ner hela tiden måste fixa till gummibandet i dem så jag kan ha dem igen.

Jag får tacka min granne för att han peppade mig att inte sitta inne det var faktiskt skönt när jag lika tog mig ut ikväll.
Nu har jag nästan gått 1mil på 2dagar.


Tack och hej leverpastej

Söndag

Så var det söndag igen.
Igår var det ESC och Serbien vann, visst var det inte min favorit men hon var inte dålig.
Skulle gärna vilja höra låten på engelska så att man riktigt får veta vad den handlar om.

Kl. 8.10 imorse begav jag mig ut på en långpromenad på 5km det kändes skönt och det var sol ute.
Träffade fler än vad jag trodde att det skulle vara ute.

Nu ska jag bara ta det lugnt, städa lite kanske eller så blir det bara en lugn och skön söndag, så här dagen innan jobbet igen som tur är det ju bara en 3dagars vecka. På onsdag ska jag åka upp till mamma, vi ska bla på hundutställning på lördag i Piteå.

Ikväll ska jag och pappa ut pch äta på den nya Thailändska restaurangen här i stan, ska bli gott.

Hej hopp

fettfria popcorn till ESC

Fettfria popcorn!

Vill tipsa alla nytillkomna och påminna alla "gamlingar" om fettfria popcorn, som vi hade flera trådar om, men som nu fallit långt tillbaka i datumordningen.

1 dl opoppade kärnor
0,5 dl vatten
1 tsk salt

Blanda i en hög microsäker skål och täck med lock (eller glasfat).
Micra på högsta effekt i ca 7-12 minuter (stäng av när poppningen börjar avta så att det inte bränns).

Voila! Fettfria, varma, goda popcorn som "kostar" ca 240 kcal. Receptet kan halveras (ca 120 kcal) och det brukar räcka gott och väl för en person.


Heja Vitryssland

När alla andra sover

I morse steg jag upp kl 5.50 för att kasta in två maskiner tvätt.
Sedan tog jag en långpromenad i väntan på att maskinerna skulle bli klar.
Hann tillbaka innan det så jag gjorde klart brödet, körde mixern kl 6.45. Sedan plattade jag ute det på en plåtoch började grädda det. Har inte testat göra detta bröd förut så vi får se vad det blir för nått, det ska vara ett sk levande bröd.
Gick och hämtade tvätten och hängde den här inne, ides inte stoppa den i torktumlaren, bla för då måste jag ner och hämta den på en timme och sedan så nöter det på kläderna.
Gjorde frukost, soyayoghurt och det hårdbrödmackor med ruccola och rädisor, måste vara lite nyttig och använda det man har hemma.
Sedan vilade jag ett tag på soffan.

Vid 12 ringde pappa och frågade om jag hade tid att komma och hjälpa honom så att han skulle få igång sitt bredband, visst jag hade inget annat för mig.
Nu har jag varit och fixat det samt fikat där. Det hade nog gått fortare om jag skrivit rätt mailadress när jag skulle testa den men jag glömde bort en punkt så det funkade inte men tillslut upptäckte jag det.
Vi bestämde att vi skulle gå ut och äta på den nya thairestaurangen här i stan på lördag bara jag hinner hem till ESC för den kan man ju inte missa. Känner mig lite som en nörd men men. Håller just nu på Vitryssland med Sverige som god tvåa.

Igår var jag på stan och då bjöd ICA på tårta men jag åt ingen eller rättare sagt jag gick in på ICA innan tårtan så att jag inte skulle behöva fresta mig själv. Köpte lite bra att ha saker.
Det var relativit mycket med folk på stan fastän klockan inte var speciellt mycket men de flesta var väl ute efter tårtan, undra hur många som gick åt.

Måste nu ta och se vad jag ska äta till middag och diska undan.

RSS 2.0