Midsommar

Ja då var det midsommar igen.
Själv kommer jag bara att vara hemma och inte göra nått.

Förra helgen var vi i Bodö på hundutställning. Där blåste det, regnade och var kallt så man fick ha på sig Långkalsonger hela helgen. Det gick bra på utställningen. Gismo fick CK och blev BIR och BIR-Veteran Boggie blev bästa championhane och fick CK. Samma resultat båda dagarna.
Fick nån konstig magåkomma efter resan så jag är lös och har väldiga magknip det är väl mycket därför jag bara är hemma i helgen oxå.

Nu är det snart bara 14arbetsdagar kvar tills semestern... Det känns skönt.

HA DET


GLAD MIDSOMMAR!!!!

Söndag igen

image12

Ja då var det söndag igen.
Vad helgerna går fort eller det har de väl alltid gjort men nu går de ännu fortare.

Idag har jag monterat min cykeldator och begav mig en sväng upp till Ica Berghem men inte funkar den där datorn inte har nog monterat den fel.
Köpte billig lightläsk utan aspartam där sedan cyklade jag på OKQ8 och hämtade ute ett paket = Lite sommarkläder.
Cyklade vidare till Konsum Haga och köpte en grov baguette och en glass dvs Solero Blackberry, Banana en smalglass.

Väl hemma fyllde jag baguetten med kyckling och grönsaker så det blev min lunch.
Har även prova kläderna och de passade.
Ska ta och röja undan lite nu innan solen kommer till balkongen, tänkte att man kunde ju sitta och läsa lite, för man kan ju som inte sitta inomhus när det är fint väder. Tyvärr ser det just nu ganska grått ute


På torsdag kommer Mamma och Gunnar och hämtar mig och vi åker till A-jaur och sover där sedan på fredagsmorgon åker vi vidare upp till Bodö ska på  en två-dagars hundutställning.
Egentligen hade vi tänkt att åka och ställa i Vännäs men så blev det inte eftersom det inte är roligt att ställa ut när det kommer upp  en uppfödare och ställer som man vet alltid vinner, kan ju tillägga att de inte bedömmer hur hundarna ser ut utan vem som håller i snöret.
Jag kommer hem igen den 18 på kvällen.

Har provfotat lite i helgen det är en av bilderna som jag lagt upp här.

Om det är nån som är nyfiken över hur det går med min vikt så går den fortfarande neråt sakta med säkert vilket känns skönt. Har dock inte varit så ambitiös i veckan som jag skulle behövt men jag har inte gått upp iaf.

Nä nu är det slut bloggat för denna gång.

RSS 2.0